Život

Nedelja, 24.09.2023.

19:03

Supruga 27-godišnjeg golmana umrla samo tri meseca nakon venčanja: "Voleću te uvek i zauvek" FOTO

Golman Derbi Kauntija Džoš Vikers otkrio je da mu je žena umrla od raka, samo tri meseca nakon što su se venčali.

Izvor: B92

Default images

Džoš, koji je karijeru započeo u Arsenalu, na Instagramu je sa širom javnosti podelio borbu njegove supruge i tom prilikom otkrio da je ona prošla kroz nekoliko krugova hemoterapije.

Naime, on je emotivnom objavom otkrio da mu je preminula supruga, podelivši i fotografije sa njihovog venčanja.

"Ovo sam napisao toliko puta, a zatim izbrisao, i još uvek ne mogu da nađem prave reči i ne znam da li ću ikada. U utorak uveče moja žena je izgubila dugu bitku sa rakom... Laura je najjača, najhrabrija i najdivnija osoba koju sam ikada upoznao. Uprkos svemu kroz šta je prolazila, nastavila je da se osmehuje, ne dozvoljavajući da bilo šta stane na put da se dobro provede i da joj uspomene ostanu za ceo život. Plakali smo, smejali se i igrali kroz teška vremena", napisao je Džoš u svojoj objavi i dodao:

"Ceniću svaki trenutak koji smo proveli zajedno, od prvog susreta do trenutka kada si mirno preminula. Znam da ćeš me gledati sa visine i nastaviti da me inspirišeš svaki dan. Hvala svima koji su podržali mene i naše porodice u ovom neverovatno teškom trenutku. Zaista smo blagosloveni što imamo neverovatnu porodicu i prijatelje! Volim te uvek i zauvek“, napisao je shrvani suprug, a objavu možete da vidite ovde.

Golmanu su, pored porodice, podršku pružili i saigrači iz tima, te je Martin Vaghorn podelio fotografiju tima uz natpis - 'svi smo uz tebe prijatelju'.

Odsustvo golmana sa sinoćnjeg meča pripisano je "ličnim razlozima”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: