Život

Nedelja, 24.09.2023.

16:10

Bila je švorc, pa za manje od godinu dana postala milionerka: Otkrila svoju tajnu uspeha VIDEO

Influenserka Beka Dankin (28) do pre samo 11 meseci je bila, kako i sama tvrdi, bez prebijene pare, a za nepunih godinu dana zaradila dva miliona dolara zahvaljujući digitalnom marketingu.

Izvor: B92

Default images

Naime, kako je ostala bez novca, a ima ćerku (9) koju je rano dobila, Beka je odlučila da nema šta da izgubi, te je počela da objavljuje sadržaje na društvene mreže i da se bavi digitalnim marketinogm.

Ona tvrdi da milione nije zaradila pukim objavljivanjem sadržaja na društvene mreže, već zahvaljući poznavanju društvenih mreža. Beka kaže da joj mnogi ne veruju da je milionerka, jer ne objaljuje klipove svog glamuroznog života, kako to obično rade njene koleginice koje se domognu novca.

"Mnogi mi zameraju što ne izgledam kao milionerka već kao bilo koja druga obična žena. Pratioci su mi poručili da ličim na “veliki hodajući haos”, a ne na ženu koja ima milione. To što sam zaradila bogatstvo me nije promenilo. Meni je mnogo važnije da isplatim sve račune, priuštim ćerki neko zadovoljstvo, da odemo na putovanje, kupim auto, nego da se razbacujem parama", iskrena je bila ona. Beka se čak našalila na račun komentare da ne izgleda kao milionerka u jednom snimku na svojim mrežama, pa je zamolila pratioce da sačekaju minut.

Naime, na početku videa ova duhovita žena namešta kosu kako bi izgledala kao milionerka, stavlja sat marke "roleks", markiranu tašnu i fotografiše se pored svog skupocenog "mercedesa".
@makemoneywbecca3

Is that better? 😂 No but seriously…what does that even mean? The fact that I look like a hot mess most of the time should prove to you one thing…that ANYONE can do this. You don’t need to go out and buy a new wardrobe to start digital marketing. Record yourself in your pajamas cooking dinner. That’s what I do half the time! I was broke as a joke when I started this 11 months ago…now here I am 1.8 million dollars later and I still don’t know how to “look like a millionaire” Just get started ✅👋🏻 🚨Head on over to the top of my profile. It has my free ebook that walks you through exactly how to get started as well as a link to the same training course that I took! ‼️

♬ original sound - Kessler
Iako trpi kritike na društvenim mrežama na račun svog stila života, Beka ne planira da menja svoje životne navike.

"Ja sam i dalje najveći deo dana u pidžami i pored šporeta, a to sam radila i kada sam bila švorc. Jednoga dana sam došla na ideju da se bar usnimim dok u pidžami pripremam večeru. Imala sam ludu sreću da se to ljudima dopalo i da su moji klipovi postali gledani na društvenim mrežama. E tu je na scenu stupilo moje znaje iz digitalnog marketinga koje je odiglalo ključnu ulogu. Sada dnevno zarađujem više od 9.000 evra, a radim svega tri sata. Velika je privilegija što mogu da radim sa Maldiva, Havaja ili iz Diznilenda. Htela sam samo da skrenem pažnju svima, da ako sam ja uspela u ovome i iz totalne besparice postala milionerka, to može svako, samo ako veruje u ono što radite i uz malo sreće", objasnila je Dankinova, a pisao je britanski The Sun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: