Život

Subota, 23.09.2023.

10:11

Poroci su je uništili, a ona je sad uzvratila udarac: Najlepša plavuša ponovo iznenadila FOTO

Heder Loklir je sve iznenadila svoji poslednjim pojavljivanjem.

Izvor: B92

Poroci su je uništili, a ona je sad uzvratila udarac: Najlepša plavuša ponovo iznenadila FOTO
Foto: Profimedia

Nekadašnja zvezda Holivuda, Heder Loklir, često je fotografisana u alkoholisanom stanju, na različitim bizarnim mestima, ponekad je i pričala sama sa sobom, pa su oni koji je pamte iz prošlosti, bili prilično zabrinuti za njeno stanje.

Ovog puta je iznenadila. Nakon dva meseca od pisanja Dejli Mejla kako se slavna Heder ponovo vratila alkoholu, ona se pojavila u sasvim drugačijem izdanju.

Paparaci su je fotografisali na ulici, a izgledala je jako odmorno i sveže. Loklir je prošetala u modernoj odevnoj kombinaciji za svaki dan, bila je našminkana i sa stilizovanom kosom.
Foto: Profimedia
Podsetimo, Heder je često bila glavna tema kada su skandali u pitanju, a jednim od poslednjih pojavljivanja je privukla veliku pažnju. Tada je jedva hodala zbog alkohola, a u jednom trenutku je rešila da se popne na vrh zgrade tako što će se pridržavati za zidove.

S obzirom na to na šta je navikla publiku u proteklih nekoliko godina, ovo njeno izdanje je veliki pomak i oduševljenje za sve koji je prate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: