Život

Petak, 22.09.2023.

08:43

Pevačica priznala da prolazi kroz težak period: "Popijem šaku tableta i samo nastavim dalje..." FOTO

Pevačica je u pismu navela da je ujutru prestala da uzima "malu žutu tabletu” koju je pila od svoje 15. godine

Izvor: Jutarnji.hr

Pevačica priznala da prolazi kroz težak period:
Foto: Profimedia

Novozelandska pevačica hrvatskih korena Lorde (26) poslala je izuzetno emotivno pismo svojim fanovima. U pismu, koje su neki obožavaoci podelili na društvenim mrežama, ona je otkrila da se bori sa bolešću i slomljenim srcem, ali nije precizirala o čemu se radi.

Poslednjih godina otvoreno je pričala o svom zdravlju, problemima sa anksioznošću i strahu od javnog nastupa, koji je bio toliko brutalan da je morala da napravi pauzu posle nekoliko nastupa da bi se pribrala. Inače, Lorde redovno šalje pisma svojim najvernijim fanovima.

Lorde, čije je pravo ime Ela Marija Lani Jelič-O'Konor, napisala je u ovom pismu da je prestala da uzima lek koji je uzimala već 11 godina jer "pokušava da sluša svoje telo”.

"Telo mi je baš upaljeno, pokušava nešto da mi kaže. Želim da mu pomognem, ali ništa ne pomaže, pa sam frustrirana. Creva mi ne rade kako treba, koža mi je gora nego ikada, više puta sam bila bolesna. Ranije ove godine sam shvatila da mi je teško da slušam svoje telo, da je to nešto što nikada nisam naučila", napisala je pevačica. Opisala je kako se sada trudi da to nauči, ali joj je jako teško.

"Postala sam potpuno svesna kako sam ga sve vreme ignorisala ili mu nisam davala ono što je trebalo. Bila sam nervozna zbog reakcije "bori se ili beži“, popila bih šaku tableta i nastavila. Mala žuta pilula koju sam pila svako jutro, na hiljade jutra od svoje 15. godine, prestala sam da ih pijem pet dana pre. Videćemo kako će biti", napisala je.

Pored zdravstvenih problema, pevačica je napisala i da je morala da se nosi sa "slomljenim srcem". Nije pričala o svojoj vezi sa dečkom Džastinom Vorenom (42), ali su mnogi zaključili da je njihova priča završena. O njihovoj vezi počelo se pričati kada su 2016. godine snimljeni kako uživaju u druženju na plaži. Ali Voren, koji radi u muzičkoj industriji, negirao je vezu. U oktobru 2021, Lorde se pojavila na crvenom tepihu i svi su primetili dijamantski prsten na njenom prstu, pa se pričalo da su vereni, ali glasine nikada nisu potvrđene. Njih dvoje su poslednji put zajedno fotografisani ove godine u martu.

"Srce mi je opet slomljeno. Ovaj put je drugačije, ali i dalje isto. Stalno me boli, zaboravim zašto, a onda se setim. Ne pokušavam da se sakrijem od bola. Sada shvatam da bol nije nešto od čega se krije i da je u tom suživotu velika lepota. Ali ponekad mi je muka da živim sama sa sobom. Jedem čokoladu i pokušavam da manipulišem endorfinom, vratim osećaj sreće na Uskršnje jutro. Sedim u vremeplovu i čekam da počne, ali još uvek nije izmišljena", rekla je.

Uprkos svim nevoljama, Lorde tvrdi da na 2023. godinu gleda pozitivno.

"Gledaću na to pozitivno i sa poštovanjem, znajući da je to godina u kojoj je sve došlo na svoje mesto, godina u kojoj sam prešla u novu fazu i da sam, uprkos svemu, uzbuđena. Ali teško je kad si unutra", napisala je.

Ovoga puta dobitnica dva Gremija nije rekla ništa o tome kada će izaći njen novi album, koji će navodno uključivati nekoliko "uzbudljivih saradnja”. Trenutno živi u Londonu, nastupa uglavnom na festivalima širom Evrope i promoviše svoje nove pesme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: