Život

Četvrtak, 21.09.2023.

15:27

Paris Hilton preživela pakao: Bila je žrtva seksualnog zlostavljanja

Paris Hilton, koja sada ima 42 godine, tvrdi da je bila zlostavljana kada je imala samo 15 godina, i da je njen zlostavljač bio stariji muškarac kog je upoznala u lokalnom tržnom centru u Kaliforniji.

Izvor: Jutarnji.hr

Paris Hilton preživela pakao: Bila je žrtva seksualnog zlostavljanja
Foto: Profimedia

Tada je živela s bakom u Palm Springsu, a tokom vikenda bi odlazila u Los Anđeles da se druži sa svojim prijateljicama u tržnom centru. Stariji muškarci bi se uvek motali po prodavnicama, a ona i njeno društvo bi razgovarali s njima i davali im svoje brojeve.

Jednoga dana, grupa muškaraca pozvala je nju i njene prijateljice u svoju kuću na piće, a kada su došle, jedan muškarac ju je nagovarao da popije svoje piće, prisetila se u razgovoru za američki magazin Glamur.

"Nakon što sam popila jedan ili dva gutljaja, počela sam da osećam vrtoglavicu. Ne znam šta je stavio unutra, pretpostavljam da je to bio rohipnol", rekla je Paris, koja se zatim onesvestila i probudila nekoliko sati kasnije, znajući da se nešto dogodilo. Prisetila se samo kako je muškarac koji je ležao na njoj prekrio njena usta govoreći joj da to samo sanja.

Paris je provela vreme u raznim, skupim programima modifikacije ponašanja, uključujući školu Provo Canyon u Juti, gde su joj, kako kaže, prisilno davali drogu, a navodno je bila podvrgnuta kasnonoćnim ginekološkim pregledima. Tvrdi da je tamo bila seksualno, fizički i emocionalno zlostavljana.

"Bila sam samo devojčica, ukrali su mi detinjstvo", rekla je dodajući da je vreme koje je provela u školi Provo Canyon uticalo na odluku nje i njenog supruga da svoga sina, Finiksa Barona Hiltona Reuma, dobiju uz pomoć surogat majke.

Iako je uspela da iskoristi svoje strašno iskustvo da pomogne drugima, trauma još uvek utiče na njen svakodnevni život.

Zapravo, Paris kaže da je novorođenog sina Finiksa odlučila da dobije uz pomoć surogat majke jer se bojala da će trudnoća vratiti sva loša sećanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: