Život

Četvrtak, 20.07.2023.

12:36

Srpski reper koji je sleteo niz liticu ozbiljno povređen: "Imam prelom grudne kosti" VIDEO

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, doživeo je saobraćajnu nezgodu pre sedam dana, prilikom koje je vozilo potpuno havarisano.

Izvor: B92

Srpski reper koji je sleteo niz liticu ozbiljno povređen:
Foto: M.P./ATAImages

On je tek sada saznao da ima prelom grudne kosti, iako se osećao dobro i nastupao tokom prethodnih dana.

Pet dana nakon nezgode, reper je počeo da oseća bol u grudima, zbog čega je posetio lekara, a o svom trenutnom zdravstvenom stanju je sve izvestio putem Tiktoka.

"Juče su ustanovili na skeneru da mi je pukla grudna kost celom dužinom jer sam bio tvrdoglav. Posle saobraćajne nesreće, koja je bila pre pet dana, nisam išao na preglede, nastupao sam tako, pun gas. Mislio sam da je sve okej, ali sam ugrozio sebi zdravlje", rekao je Desingerica i dodao da ga to neće sprečiti da nastupa iako bi trebalo da se odmara.

"Trebalo bi da otkažem sve nastupe, da ležim, ali Desinger nije cava. Samoinicijativno ću doći na nastup, samo ću morati malo da smanjim gas, što je veoma teško, ali pokušaćemo nešto. Biće sve okej. Idem polomljenih grudi na nastupe, pa ako mi bude mnogo loše, ne znam, kolabiraću", ispričao je u svom obraćanju na Tiktoku srpski reper.

Podsetimo, Dragomir Despić je nakon nesreće objavio snimak uništenog automobila, kako bi apelovao da im neko pomogne.

Oni nisu znali gde se nalaze, zbog čega je i objavio snimak kako bi neko od njegovih pratilaca pozvao policiju i Hitnu pomoć da dođu da im pomognu.

"Neka neko pozove Hitnu pomoć ili policiju, molim vas, ne znam ni gde sam, nema puta nigde! Bukvalno smo sleteli ne znam ni ja gde! Ugasiće nam se telefoni", govorio je reper u video-snimku.

Snimak je počeo da se deli društvenim mrežama, a mnogi su im poželeli brz oporavak.
@dragomirdespic_design

Ozbiljan intervju

♬ original sound - DragomirDespic_design

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

22 h

Podeli: