Život

Petak, 21.10.2022.

08:39

Bahata Kajli Džener otkrila šta sve krije njena zver od 72 miliona dolara: Malo luks, više kič VIDEO

Privatni avion Kajli Džener koštao je 72 miliona dolara, a ponuda hrane i pića u njenom avionu iznenadila je mnoge.

Izvor: Klix

Bahata Kajli Džener otkrila šta sve krije njena zver od 72 miliona dolara: Malo luks, više kič VIDEO
Foto: Profimedia

Jelovnici hrane i pića zvezde "Kardashians" u njenom luksuznom privatnom avionu, otkriveni su u poslednjoj epizodi njene porodične serije "Hulu". Njena sestra Kendal Džener pozajmila je avion za putovanje sa prijateljicom Hejli Biber i Džastin Skaj, a snimci menija izbliza pokazali su da gosti mogu naručiti proizvode kao što su azijska salata od piletine, Kaprese salata i piletina Alfredo bez glutena.

U međuvremenu, koktel meni je nudio margaritu od jagoda napravljenu od "Kendall's" tekile marke 818, lične votke, šampanjac od ruže i opciju votke od brusnice. Kajli je kupila avion Global Express za 72,8 miliona dolara 2020. godine.

Kardašijani i društvene mreže: Kajli Džener postala prva žena sa više od 300 miliona pratilaca na Instagramu
Foto: Profimedia
Unutrašnjost aviona je impresivna sa prilagođenim bež sedištima na kojima su inicijali "KJ" ispisanim i osvetljenjem u boji preko plafona koje se može programirati da sija u različitim nijansama.

Kajli avion takođe ima više soba, uključujući apartman za zabavu, glavni apartman, dva kupatila, galeriju, prostor za odmor za posadu, ormar i mnogo ostava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: