Život

Četvrtak, 06.02.2020.

08:20

Glumica ima neobičan hobi: "A šta si mislila da ćeš da dobiješ?" VIDEO

Popularna glumica Margo Robi ima neobičan hobi, ali je njime prestala da se bavi zbog manjeg "incidenta".

Izvor: B92

Glumica ima neobičan hobi:
Foto: Getty/Tristan Fewings / Stringer

Lepa glumica gostovala je u emisiji voditelja Džimija Felona "The tonight show" tokom koje je otkrila da voli da tetovira prijatelje. Ispričala je da je mašinicu za tetoviranje kupila na Ibeju. Pojedinim kolegama sa filma "Suicide Squad" čak je istetovirala reč "SKWAD".

Opisala je i kako je tetovirala drugaricu na devojačkoj večeri u Australiji, kao uspomenu na taj dan.

"Međutim, kad sam završila tetovažu na dnu leđa, rekla mi je da nije očekivala tako nešto. To definitivno nije nešto što amater tatu majstor želi da čuje", ispričala je glumica.

Margo Robi nije otkrila šta je tetovirala prijateljici na leđima, samo da ju je upitala: "A šta si mislila da ćeš da dobiješ?"

Ipak, prijateljica joj je rekla da joj se tetovaža dopada. Međutim, kako navodi Margo Robi, ta tetovaža se nije svidela majci njene prijateljice.

"Odlučila sam da odložim svoju mašinicu i prestanem da tetoviram", rekla je Margo Robi, prenosi I njuz (E news).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: