Život

Utorak, 03.11.2020.

08:18

Džoni Dep je zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd, plašila se za život

Američki glumac Džoni Dep izgubio je u ponedeljak slučaj protiv londonskog tabloida "San", koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene", javlja Asošiejted pres.

Izvor: B92, Tanjug

Džoni Dep je zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd, plašila se za život
Foto: Getty/Stuart C. Wilson / Stringer

Sudija londonskog suda Endru Nikol rekao je da veruje da je glumac zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd do te mere da se često plašila za svoj život i da su optuženi tokom suđenja dokazali da su njihovi navodi protiv Depa "suštinski istiniti".

Depovi advokati rekli su da bi bilo "smešno" da se glumac ne žali na odluku.
Foto: Getty/Stuart C. Wilson / Stringer
Tokom skoro tri nedelje ovog leta Nikol je od Depa i Herdove slušao svedočenja u kojima su optuživali jedno drugo za zlostavljanje.

"Otkrio sam da je velika većina navodnih napada na gospođu Herd od gospodina Depa dokazana", napisao je Nikol u svojoj presudi.

Na verovatno najvećem suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji u 21. veku, Dep je tužio izdavača tabloida i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona, zbog članka iz aprila 2018. godine u kojem je optužen za napad na Amber Herd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: