Subota, 01.11.2008.

22:20

Hemofarm dobio Zadar u Vršcu

Košarkaši Hemofarma pobedili su Zadar u Vršcu 87:81, u jednom od derbija šeste runde regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Default images

Plej Vrščana Miljan Pavković bio je najbolji igrač meča sa 21 poeom, i po pet skokova i asistencija. Milivoj Božović i Milan Mačvan dodali su po 17, a Nebojša Joksimović i Vladan Vukosavljević po osam poena. U timu Aleksandra Petrovića Dikson je postigao 22, Rančić 11, a Gečevski 10 poena.

Vrščani su na najbolji način odgovorili na neočekivani poraz od Krke u prošlom kolu. U duelu sa Zadrom, Vrščani su bili u zaostatku 33. minuta, ali su u finišu odlično odigrali i pobedili su veoma jaku ekipu.

Od poslednjih 17 poena Hemofarma čak 15 su postigli Mačvan i Pavković u upravo su njih dvojica i najzaslužniji za važnu pobedu ekipe Stevana Karadžića.

Hemofarm sada ima skor od četiri pobede i dva poraza, a u sledećem kolu gostuje Zagrebu u glavnom gradu Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: