Četvrtak, 17.07.2008.

13:02

DSS: Može sa DS-om na lokalu

Predsedništvo DSS-a nije zabranilo da se na nižim nivoima vlasti sarađuje sa DS-om i G17 plus, kažu u toj stranci.

Izvor: Beta

Default images

Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović je agenciji Beta rekao da se Predsedništvo "nije na takav način bavilo lokalnim koalicijama i dešavanjima po pitanju formiranja lokalnih vlasti u Srbiji, i dodao da će Izvršni odbor stranke proceniti pitanje vlasti sa demokratama u gradovima i opštinama gde je ona već formirana.

Mladenović je označio kao "medijske spekulacije" pisanje štampe da je Predsedništvo DSS-a odlučilo da ne sarađuje sa demokratama ni na jednom nivou.

Dodao je da je po pitanju formiranja vlasti u Beogradu dan posle izbora odlučeno da se o tome pregovara sa Srpskom radikalnom strankom i koalicijom oko Socijalističke partije Srbije, i tu neće biti druge kombinatorike.

"Puno je različitih koalicija u Srbiji i ne bih mogao da kažem konkretno za svaku opštinu. Pitanje velikih gradova je drugačije u odnosu na manje gradove i opštine, u kojima je moguće praviti različite koalicije", rekao je portparol DSS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: