Subota, 02.03.2024.

14:02

Novine na Adi Ciganliji: Evo šta će se graditi

JP Ada Ciganlija raspisala je tender za izvođenje radova na uređenju zelenih površina kod letnje uprave ovog preduzeća, a vrednost je procenjena na 50 miliona dinara.

Izvor: eKapija

Novine na Adi Ciganliji: Evo šta će se graditi
ER_09/Shutterstock

Tenderom je, između ostalog, predviđena gradnja avantura parka, veštačke stene, "agility" poligona i nožnog bilijara, prenosi eKapija.

Budući avantura park imaće deset dečjih prepreka na drvenoj konstrukciji, a u planu je i novi mobilijar i ozelenjavanje.

Nožni bilijar, kako se navodi u dokumentaciji, treba da bude za spoljnu upotrebu, dimenzija 6,8 metara x 3,8 metara x 0,27 metara. U okviru ove stavke predviđena je i nabavka 32 fudbalske lopte različitih veličina.

Rok za prijavu na tender je 26. mart.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: