Sreda, 28.02.2024.

15:40

Karambol u Čačku: Sudar dva kamiona i jednog automobila u širem centru grada

Tokom popodnevnih sati u širem centu Čačka došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarila dva kamiona i jedno putničko vozilo.

Izvor: RINA

Karambol u Čačku: Sudar dva kamiona i jednog automobila u širem centru grada
Foto: RINA

"Po putu su rasuti staklo i delovi automobila. Prizor nimalo prijatan, naročito jer je ovo dosta frekfentna deonica, a na trotoaru je uvek i veliki broj pešaka naročoto dece. Srećom, pa se sve završilo samo sa velikom materijalnom štetom", kaže za RINU jedan od očevidaca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nema teže povredjenih lica. Policija vrši uvidjaj, nakon čega će buti poznate sve okolnosti pod kojima je došlo do ovog udesa dva teretnjaka i jednog putničkog vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: