Sreda, 21.02.2024.

11:32

Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO

Koliko su besmisleni napadi stranaka bivšeg režima, najbolje govori njihov preokret i želja da se predstave kao veliki zaštitnici Kosova i Metohije.

Izvor: B92

Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos tim pokušajima, na profilu "Detektor laži" na mreži Iks podseća se da su "predali sve što se moglo predati - od proglašenja nezavisnosti, odluke Međunarodnog suda pravde, izmeštanja pregovora iz UN u nama nenaklonjeni Brisel, do tablica, ličnih karata i postavljanja granice."

Pomenuti profil na mreži Iks podseća i na izjavu Srđana Milivojevića: "Prelaz Jarinje Aljbin Kurti da nazove po Vučiću. Zasluzio je!" Činjenica je, ipak, da je sporazum po kom je Jarinje postalo prelaz potpisan 02. 12. 2011, a da su tada na vlasti bili upravo Srđan Milivojević, Dragan Đilas, Borko Stefanović, Boris Tadić, Marinika Tepić, Vuk Jeremić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: