Sreda, 27.09.2023.

11:10

"Opozicija je hvalila Aljbina Kurtija" VIDEO

Novinarka Ljiljana Smajlović gostujući u emisiji na RTS-u govorila o činjenici da je opozicija u Srbiji hvalila Aljbina Kurtija, piše "Alo.rs".

Izvor: Alo.rs

Photo: Milos Tesic/ATAImages

Podsetila je u svom obraćanju da je opozicija hvalila samoproglašenog premijera Aljbina Kurtija i tom prilikom istakla sa "kakvim čovekom Srbija ima posla".

"Pošteno je reći u ovom momentu, kad već pričamo o pomirenju, pa da li smo od svih komandanata UČK najgore iskustvo imali sa Kurtijem koji je ovde pozdravljan kao 'dašak svežeg vazduha, nova generacija političara, najprincipijelniji od političara sa kojim možemo da krenemo u nove odnose jer nema krvave ruke...'? On, čovek koji je bio portparol mnogo radikalnijeg lidera od Rugove a verovatno i od Tačija!", saopštila je Ljiljana Smajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: