Tehnopolis

Petak, 01.03.2024.

14:05

Da li plaćate Netflix, Amazon i druge servise? ANKETA

Poslednjih nekoliko meseci, možemo čak reći i dobar deo 2023. godine, obeležili su afresivni pokušaji striming platformi da ograniče deljenje lozinki među korisnicima. Ovo je, prirodno, izazvalo dosta negativnih reakcija.

Izvor: B92

Da li plaćate Netflix, Amazon i druge servise? ANKETA
Foto: Shutterstock/Top_CNX

Platforma koja predvodi ovaj "krstaški rat" na deljenje lozinki je Netflix, koij je istovremeno u nekoliko navrata prethodne godine povećavao cenu pretplate za sve tipova naloga koje nudi. Za njim su krenule i druge platforme - Amazon, Hulu itd.

Ovo je postavilo pitanje opravdanosti cene, jer su mnogi korisnici komentarisali (uključujući i na našim vestima) da će odustati od korišćenja ovih platformi zbog stalnih poskupljenja.

Zbog toga pitamo i vas: Da li plaćate, odnosno koristite neku striming platformu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: