Tehnopolis

Utorak, 28.11.2023.

21:40

Dobre vesti za sve koji čekaju The Witcher 4

CD Projekt Red govorio je u poslednjem finansijskom izveštaju o video-igri The Witcher 4, a evo šta na osnovu toga može da se zaključi.

Izvor: GameRant

Dobre vesti za sve koji čekaju The Witcher 4
Na fotografiji je The Witcher 3, najpopularniji deo serijala. Foto: Shutterstock/charnsitr

U martu 2022. godine, ovaj studio potvrdio je da se radi na četvrtoj igri u serijalu, i da neće imati broj u zvaničnom naslovu, kao i da mu je "kodno ime" Project Polaris.

Nisu dali mnogo drugih detalja, osim da će ovaj naslov pokretati Unreal Engine 5, kao kod nastavka video-igre Cyberpunk 2077.

U nedavno objavljenom izveštaju kompanije, koji obuhvata period do kraja oktobra, piše da gotovo polovina zaposlenih u CDPR-u sada radi na razvoju The Witcher 4, prenosi GameRant.

Isti portal procenjuje i da polovina zaposlenih, na osnovu javno dostupnih podataka, znači otprilike između 450 i 550 ljudi koji rade na četvrtom delu serijala o Geraltu iz Rivije.

Bez obzira na to što je The Witcher 4 sada projekat koji je u najvećem fokusu studija, 2022. je rečeno da neće izaći pre druge polovine 2025. godine, a nešto ranije ovaj naslov je opisan kao "začetak druge Witcher trilogije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: