Tehnopolis

Petak, 10.11.2023.

12:46

Ne sviđa vam se novi Google Chrome dizajn? Evo kako da ga isključite

Google je redizajnizao Chrome, i sada testira njegov novi izgled, a među prvima imaju priliku da ga vide korisnici koji učestvuju u programu za rani test.

Izvor: B92, Techradar

Ne sviđa vam se novi Google Chrome dizajn? Evo kako da ga isključite
Foto: Shutterstock/monticello

S obzirom na to da polako kreće da stiže i kod drugih, možda ste ga i vi već dobili, a možda ćete uskoro. U svakom sluačju, nudi tipični modernizovani izgled koji uključuje zaobljene ivice i malo drugačije ikonice, prenosi Tech Radar.

Ove izmene su dobro prihvaćene, za razliku od nekih drugih, kao što je povećan prostor između polja za opcije, kako bi bio prijemčiv onima koji koriste ekrane na dodir.

Ako vam je stigao redizajn, i ne sviđa vam se, dobre vesti su da možete lako da ga se rešite. Neophodno je samo da u polju gde stoji ime sajta upišete: Chrome://flags, a potom u "Search Flags" da upišete Refresh 2023.

Ove opcije treba da isključite: Chrome Refresh 2023, Chrome WebUI Refresh 2023, Chrome Refresh 2023 New Tab Button, and Chrome Refresh 2023 Top Chrome Font Style.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

16 h

Podeli: