Tehnopolis

Sreda, 02.08.2023.

15:45

ChatGPT aplikacija za Android je sada dostupna i u Srbiji

Popularna aplikacija ChatGPT je sada dostupna kao aplikacija za Android, a među zemljama u kojima može da se preuzme je i Srbija.

Izvor: B92

ChatGPT aplikacija za Android je sada dostupna i u Srbiji
Foto: Ascannio / Shutterstock.com

Kompanija OpenAI, koja je kreirala ChatGPT, je tokom jula najavila da će Android korisnici uskoro moći da preuzmu popularnu aplikaciju sa Play Store prodavnice.

Nakon početnog predregistrovanja, sada je moguće preuzeti Android verziju ChatGPT aplikacije i u Srbiji. Aplikacija radi poput verzije za veb, s tim što nudi bolju optimizaciju za displeje na telefonima i drugim prenosivim uređajima. Pored tekstalnih, pisanih upita, pitanja četbotu mogu da se postavljaju i glasom.

Oni koji žele bolje i sveobuhvatnije korisničko iskustvo, mogu da iskoriste pretplatu za ChatGPT Plus. Ov9o omogućava korišćenje GPT-4 jezičkog modela i druge predosti.

ChatGPT aplikacija za Android može da se preuzme preko Play Storea, na ovoj adresi. Ranije je objavljena i iOS aplikacija, koja je dostupna ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: