Tehnopolis

Sreda, 21.02.2024.

12:45

Igra koja vas vraća u srednji vek, ali imate kalaš i pikap VIDEO

Kako vam zvuči video-igra u kojoj ste se vratili kroz vreme u srednji vek, ali sa sobom imate kalašnjikov i vozite pikap?

Izvor: B92, PC Gamer

Default images

U pitanju je Kingmakers, nova akcija/strategija koju je napravila kompanija Redemption Road, i u kojoj vodite lik putnika kroz vreme koji se bori protiv hordi vitezova.

Od ostalih igara slične tematike, međutim, razlikuje se jer ovde možete da koristite moderno oružje i moderna vozila - kako se navodi u promo materijalu, u 14. vek donećete "mitraljeze, pištolje, granate, oklopna vozila, motocikle i drugo".

Zvuči kao da je u pitanju TPS video-igra, a sam studio kaže da su bili inspirisani naslovima kao što su Deep Rock Galactic i World War Z. Ima, međutim, i elementa strategije, jer možete da prebacite fokus kamere tako da bude iz ptičje perspektive kako biste mogli da izdajete naređenja svojim jedinicama.

Multiplayer je moguć za 4 igrača, a igra bi trebalo da izađe u nekom trenutku ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: