Tehnopolis

Utorak, 30.01.2024.

14:30

Kreiranje Final Fantasy 6 rimejka bi moglo da potraje 20 godina VIDEO

Iako je Final Fantasy 7 najpopularnija igra u franšizi, mnogi žele rimejk Final Fantasy 6 dela.

Izvor: B92

Default images

Final Fantasy VII je sigurno najpopularniji deo popularne JRPG franšize, pa je vest da će Square Enix kreirati rimejk kompletne igre u trilogiju naslova izazvala veliku pažnju.

Prema svemu sudeći, kompanija ima sličnu želju i da kreira rimejk SNES klasika – Final Fantasy 6. Međutim, to bi moglo da potraje dve decenije.

U intervjuu za YouTube kanal Žulijena Kijeze, direktor Final Fantasy VII Rebirth igre Naoki Hamaguči i producent Jošinori Kitase su komentarisali PS5 rimejk ovog naslova.

Kitase je otkrio da je projekat rimejka Final Fantasy VII igre do sada trajao 10 godina, da bi došao u trenutnu poziciju (završeno je oko dve trećine rimejka).

Ukoliko bi tim odlučio da započne Final Fantasy 6 rimejk, Kitase kaže da bi tto zahtevalo duplo više vremena. Igra bi bila veći projekat nego FFVII (Remake).

Uprkos zahtevnom poslu, producent kaže da u kompaniji već postoji velikibroj ljudi koji žele Final Fantasy 6 rimejk, ali za sada ova igra nije u pripremi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: