Tehnopolis

Sreda, 22.11.2023.

21:00

Football Manager 2024: Top 3 najbolja veznjaka (MC)

Jaka sredina je, po mišljenju mnogih, ključ u današnjem fudbalu. Kao i inače, ono što je u realnosti, gotovo nepogrešivo se prenosi i na Football Manager 2024. Zbog toga vam donosimo kratak pregled tri najbolja centralna vezna (MC) u ovoj video-igri.

Izvor: GameRant

Football Manager 2024: Top 3 najbolja veznjaka (MC)
Foto: Profimedia

3. Frenki de Jong - 26 godina; cena: 109 miliona dolara; plata: 243k dolara

Igrači koji imaju završni pas za koji protivnici ne znaju rešenje, uvek su sjajan dodatak svakom timu. Upravo je De Jong jedan takav igrač, a s obzirom na to da ima ocenu 17 za Anticipation, dobar je i u osvajanju lopte nazad.

Nije više u cvetu mladosti, ali nije ni prestar - 26 godina je, reklo bi se, taman koliko treba da bi bio dovoljno iskusan, a da i dalje može da drži sredinu terena. Ako odlučite da ga kupite, možda biste mogli jedino da razmislite o tome da mu malo nadogradite defanzivne sposobnosti.

2. Federiko Valverde - 24 godine; cena: 119 miliona dolara; plata: 190k dolara

Možda je i dalje pomalo u senci Modrića i Krosa, ali Valverde ima ocenu 17 u odeljcima Pace, Natural Fitness, Stamina i Acceleration. Ovo je sasvim dovoljno da bude vredan dodatak vašoj sredini terena.

Ako odlučite da vam igra krilo, može i to, ima sve neophodne statistike da bi vam doprineo u toj ulozi. S obzirom na to da ima 17 za Long Shots, Teamwork i Work Rate, a dovoljno je mlad, ima sav potencijal da bude jedan od najboljih ceznjaka na svetu.

1. Džud Belingem - 20 godina; cena: 133 miliona dolara; plata: 349k dolara

Da li je uopšte bilo sumnje ko će biti na prvom mestu? Dobro, malo smo i otkrili naslovnom fotografijom. U svakom slučaju, verovatno najbolje pojačanje ove sezone ima samo 20 godina, a sa ocenom 20 za Determination, ne treba ni da razmišljate da li vam je potreban - sigurno jeste.

Jedina stvar koja bi mogla da bude prepreka ako odlučite da kupite Belingema jeste suluda plata koju ima u Real Madridu. Jedino što možemo da savetujemo: probajte sa nekim klubom kome su šeici vlasnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: