Tehnopolis

Nedelja, 29.05.2022.

09:00

Velika nadogradnja za Minecraft dolazi uskoro VIDEO

Nakon nekoliko meseci iščekivanja i odlaganja, The Wild ažuriranje za Minecraft će uskoro postati dostupno korisnicima i stiže sa brojnim nadogradnjama.

Izvor: B92, Engadget

Velika nadogradnja za Minecraft dolazi uskoro VIDEO
Foto: Leonidas Santana / Shutterstock.com

Mojang i Microsoft će The Wild nadogradnju objaviti za sve platforme od The Wild7. juna. Ažuriranje dodaje dva nova bioma, zajedno sa novim stvorenjima, kao i specijalme resurse.

Takođe, igrači će moći da plove brodom koji sadrži kovčeg, pa neće morati da ostavljaju vredne resurse ukoliko žele da preplove jezero. Ažuriranje donosi i blokove od blata (koji se, naravno, kreiraju od zemlje i vode), moba-saradnika koji skakuplja stvari, kao i žabu koja ae razvija iz punoglavca. ZtadpoleŽaba može i da proizvodi svetlo ukoliko napada lavu.

Ne predstavlja iznenađenje to što Minecraft tim želi da svoju igru održi svežom i relevantnom i više od decenije nakon njene objave, s obzirom na njenu popularnost i desetine miliona prodatih kopija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: