Tehnopolis

Četvrtak, 21.09.2023.

18:30

Ovako će izgledati Samsung Galaxy A15 FOTO VIDEO

Južnokorejska kompanija se sprema za predstavljanje jeftinih modela iz Galaxy A serije koji će stići sledeće godine.

Izvor: Bajtbox

Default images

Kompanija Samsung kompletirala je predstavljanje svojih glavnih pametnih telefona za ovu godinu, a do kraja godine očekuje se da Samsung predstavi i Galaxy S23 FE. Sada već saznajemo da se južnokorejska kompanija sprema za predstavljanje jeftinih modela iz Galaxy A serije koji će stići sledeće godine.

Jedan od njih je i Samsung Galaxy A15, čiji dizajn je sada otkriven.

Samsung Galaxy A15 stići će kao naslednik Samsung Galaxy A14 5G telefona. Verovatno je da će A15 stići samo u 5G verziji, a ne i u 4G, kako je to slučaj sa Galaxy A14 telefonom.

Renderi otkrivaju da Galaxy A15 na poleđini ima tri kamere, baš kao i Galaxy A14 5G i Galaxy A14 4G. Kamere su odvojene jedna od druge, bez bilo kakvog izreza, a između njih se nalazi LED blic. Dizajn poleđine zapravo prati dizajn većine Galaxy telefona predstavljenih ove godine. Galaxy A15 poseduje Infinity-U ekran dijagonale oko 6,4 inča, umesto Infinity-V ekrana koji koristi Galaxy A14. Još jedna od promena u odnosu na prethodnike jeste to što ovaj telefon ima ravne, a ne zaobljene okvire kao Galaxy A14. To će možda načiniti telefon manje udobnim za držanje. Takođe, primećujemo da je deo na desnoj strani okvira gde se nalaze tasteri za kontrolu glasnoće i skener otiska prsta urezan, što je takođe promena u odnosu na prethodnika.

Na levom okviru nalazi se slot za SIM karticu. Na dnu je USB-Type C port okružen glavnim mikrofonom i 3.5 mm priključkom za slušalice. Na gornjem delu se nalazi još jedan mikrofon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: