Petak, 15.08.2014.

10:13

Ima telo kakvo svi žele, a ne broji kalorije

Poznata mankenka Emili Ratajkovski, koja se proslavila u spotu letnjeg hita "Blurred Lines", priznala je da ne voli da broji kalorije i kaže kako je dobro da se čovek s vremena na vreme prepusti uživanju u hrani.

Izvor: Super žena

Default images

Iako je jedna od najtraženijih manekenki na svetu i krasi je savršen stas, Emili ipak kaže da ne broji kalorije.

"Ja sam tip osobe koja s vremena na vreme voli da pojede dobar kapkejk. Za doručak mi najviše prija kroasan. Mislim da je vrlo važno da nekada jednostavno ne razmišljate“, rekla je Emili u najnovijem intervjuu za "El“.

Lepa manekenka kaže kako se više koncentriše na kvalitet sastojaka koje unosi u svoje telo nego od njihove kalorične vrednosti.

"Nisam tip manekenke koja stalno jede salatu. Veoma mi je važno da svom telu pružim energiju i zdravlje“, rekla je Emili, koja takođe vežba jogu nekoliko puta nedeljno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: