Sreda, 25.12.2013.

15:47

Nevera razorila naizgled savršen brak

Naizgled idealan brak između glumice Tori Speling i Dina Mekdermota trenutno je na klimavim nogama nakon što se navodna ljubavnica oglasila u medijima.

Izvor: Super žena

Default images

Koliko je ova par izgledao skladno svedoči i činjenica da su zajedno vodili emsijiu koja se bavila organizovanjem idealnih venčanja, a iz njihove ljubavi izrodilo se četvoro dece.

Međutim, izvesna Emili (28) izjavila je za "Ju-Es vikli" da je Din sa njom prevario svoju suprugu i izneo joj neke detalje o njihovom braku.

"Stalno mi je delio komplimente. Na romantičan način mi je govorio da sam lepa, kao da i on i Tori dugo nisu imali seks. Poverovala sam mu“, kaže ona dodajući da se afera dogodila kada su se jedne večeri našli u baru u Kanad,i gde je Din boravio poslovno, a Emili sa prijateljima.

"Veoma je zgodan i opušten. Privuklo me je to što je sve vreme flertovao sa mnom i bio veoma šarmantan, pa smo iste noći završili u krevetu“, zaključuje.

Ipak, ni Tori ni Din još nisu dali saopštenje sa javnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: