Subota, 01.11.2014.

09:45

I ove godine imala je najbolji kostim za Noć veštica

Setićete se prošlogodišnjeg kostima za Noć veštica kada se poznata nemačka manekenka Hajdi Klum maskirala u staricu. Ove godine ova plavuša je bila leptir.

Izvor: Super žena

Default images

Pre dve godine Hajdi se maskirala u skelet, a prošlogodišnjim kostimom starice oduševila je ceo svet. Kako ona tradicionalno za ovaj praznik organizuje maskenbal i ove godine se potrudila da obuče najbolji kostim.
Kao i prošle godine kada je niko nije prepoznao i ovaj put potpuno je prekrila svoju kožu plavom i zelenom bojom i brojnim antenama i krilima dokazala koliko uživa u ovom prazniku.

Done #hkhalloween

Ein von Heidi Klum (@heidiklum) gepostetes Foto am

Kako vam se dopada njen kostim?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: