Ponedeljak, 03.06.2013.

13:53

"Moja žena zrači seksepilom"

Glumac Metju Mekonahi i njegova žena Kamila Alves svakako su lep prizor za oči, posebno kada su i dalje veoma zaljubljeni jedno u drugo.

Izvor: Super žena

Default images

Popularni par izašao je na "prvi" sastanak (kako ga oni zovu) od rođenja najmlađeg sina, petmesečnog Livinstona Mekonahija.

Glumac, koji je nedavno govorio o mogućim posledicama nakon gubitka 17 kilograma, neprestano je hvalio izgled svoje žene.

Kada su ga upitali šta je najseksepilnije na njoj, Metju je kao iz topa odgovorio – "Sve!"

"Ona je seksepilna na mnogo načina. Kao čovek, kao majka. Iz mnogo uglova", rekao je on.

Alvesova je odgovorila na pitanje znatiželjnih novinara koji su hvalili njen izgled i otkrila kako je izgubila trudničke kilograme.

"Počela sam da vežbam pre dve nedelje, a dojenje pomaže mnogo. Ne vodim nikakve dnevnike ishrane, ali sam na dijeti", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: