Četvrtak, 14.03.2019.

17:05

Lalatović: Da igram protiv rođenog brata "davio" bih ga 90 minuta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je posle plasmana u polufinale Kupa Srbije da je zadovoljan što je njegov tim ostvario cilj.

Izvor: LN

Lalatović: Da igram protiv rođenog brata
Foto: Starsport

Lalatović je dodao da je i pored trijumfa nezadovoljan zbog primljenog gola.

"Mi smo ostvarili svoj cilj i ušli u polufinale. Nije bilo lako, ekipa mi je prilično umorna, ali moraće da izdrže još u subotu protiv Zemuna, pa ću im dati četiri slobodna dana. Smatram da smo danas zasluženo pobedili i ušli u polufinale Kupa. Nisam potpuno zadovoljan, jer je nedopustivo da moj tim prima gol u 93. minutu i zbog toga sam neraspoložen iako smo pobedili. Ja kad vodim 5:0 ne smem da primim gol u zadnjoj sekundi i to moji igrači moraju da shvate. Ne smeju da se opuste. Ja želim da oni liče na mene i da uvek tako izgledaju na terenu", rekao je Lalatović.

Radnički je u sredu u četvrtfinalu pobedio Vojvodinu sa 2:1 i tako se plasirao u polufinale Kupa Srbije, a Lalatović je na specifičan način opisao kako želi da njegovi izabranici igraju.

"Da igram protiv rođenog brata 'davio' bih ga 90 minuta i želim da se i moji igrači tako ponašaju".

On je poželeo Vojvodini da se plasira u plej-of Super lige Srbije.

"Smatram da moj kolega (Radovan) Krivokapić ne snosi nikakvu krivicu za poziciju na kojoj se Vojvodina trenutno nalazi", rekao je trener Radničkog.

Lalatović nije želeo da komentaršie potencijalnog protivnika u polufinalu Kupa Srbije.

"Ne bih sada komentarisao eventualnog protivnika, jer su i Zvezda i Partizan i Mladost ekipe za respekt, koje sa pravom imaju ambicije da osvoje ovo takmičenje kao i mi", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: