Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.07.2018.

16:47

Mbape u Realu za 272.000.000€? Madriđani kažu ne

Evropski mediji pisali su da je Real Madrid zainteresovan za fudbalera PSŽ Kilijana Mbapea, kao nekog ko bi mogao da zameni Kristijana Ronalda, ali je madridski klub to demantovao.

Izvor: B92

Autor:B92

Mbape u Realu za 272.000.000€? Madriđani kažu ne
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Španski mediji su preneli da je prvak Evrope Real Madrid spreman je da ponudi 272 miliona evra za Mbapea i dovede ga kao zamenu za Kristijana Ronalda koji je blizu prelaska u Juventus.

Ronaldo je, kako tvrdi španska Marka, pristao da pređe u klub iz Torina za platu od 30 miliona evra godišnje, da je sve blizu govori i da je menadžer Žorž Mendeš doputovao u Torino na završne pregovore, pa se Real navodno okrenuo Mbapeu.

Ipak, 'Kraljevski klub' je sve to demantovao rekavši da nikakva ponuda nije poslata u Pariz.

"Real Madrid nije poslao nikakvu ponudu, ni PSŽ ni igraču, i žali za tim što su se ovakve informacije proširile. Real negira sve lažne informacije o kojima piše javnost, a tiču se dogovora između francuskog fudbalera Mbapea i Real Madrida", glasi zvanično saopštenje Madriđana.

Mbape je na "Park pričeva" zvanično prešao 1. jula 2017. godine za basnoslovnih 166 miliona funti, a trenutno se nalazi u Rusiji, na Mundijalu, gde ga čeka meč četvrtfinala protiv Urugvaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu