Nova vest
Pojedinačni sportovi

Sreda, 03.08.2011.

11:50

Streličarstvo besplatno za školarce

Tokom avgusta na Novom Beogradu održavaće se besplatna škola streličarstva za osnovce i srednjoškolce.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Škola je pokrenuta u organizaciji Saveza za animaciju i rekreaciju Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, gradskog sekretarijata za sport i omladinu i uz podršku opštine Novi Beograd.

Školu streličarstva mogu da pohađaju deca osnovnoškolskog uzrasta od petog razreda i srednjoškolci. Prva dva ciklusa obuke na Adi Huji su uspešno realizovana, baš kao i prvi ciklus na Novom Beogradu.

Cilj ovog programa je uključivanje što većeg broja mladih u programe rekreacije, promovisanje zdravog načina života i kvalitetnog i aktivnog provođenja vremena u prirodi i popularizacija jako atraktivnog sporta koji je kod nas još uvek nedovoljno poznat i dostupan deci. Program se nastavlja na Novom Beogradu u Parku prijateljstva u periodu od 09.30h - 13.00h u terminu od 5. - 9. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Pogačar je spreman za Tur de Frans

Slovenački biciklista Tadej Pogačar izjavio je tri dana pre početka trke Tur de Frans da se nikada nije tako dobro osećao na biciklu i da mu je cilj pobeda, posle trijumfa u trci Điro d'Italija.

Beta

15:23

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu