Nova vest
Pojedinačni sportovi

Četvrtak, 04.11.2010.

22:12

Ilićeva 66. na SP u mačevanju

Srpska reprezentativka u mačevanju Danijela Ilić završila je takmičenje na Svetskom prvenstvu u Parizu u disciplini mač za dame na 66. mestu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Druga srpska predstavnica u glavnom gradu Francuske Smiljka Rodić zauzela je 112. u konkurenciji 192 učesnice.

Ilićeva je u 15. kvalifikacionoj grupi zabeležila četiri pobede i zauzela drugo mesto, a u žreb je ušla sa 37. pozicije za direktne eliminacije za ulazak u 64. Poražena je, međutim, tesno 15:14 od Džesike Ber sa Novog Zelanda i zauzela je 66. mesto.

Smiljka Rodić je ispala u desetoj kvalifikacionoj grupi, pošto je imala dve pobede i zauzela peto mesto, plasiravši se, na taj način, na 112. poziciju.

Na Svetskom prvenstvu učestvuje i muška reprezentacija Srbije u sastavu Danilo Nikolić, Luka Nikolić, Igor Stojadinović i Ognjen Vesić. Muškarci takmičenje počinju u petak, a prijavljeno je 205 mačevalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Bilijar

O'Saliven zapretio: "Ne bih pristao"

Sedmostruki svetski šampion Roni O'Saliven rekao je da će se definitivno povući ako u snukeru, po ugledu na takmičenje u bacanju pikada, uvedu izlazak igrača na mečeve uz muziku.

Beta

22:39

5 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu