Nova vest
Košarka

Petak, 17.07.2009.

18:21

Unikaha angažovala trojkaša Dina

Amerikanac Takuan Din novo je pojačanje španske Unikahe iz Malage.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Bek koji je prošle sezone sa velikim uspehom igrao za ACB ligaša Mursiju (ubacivao preko 16 poena po meču) potpisao je jednogodišnji ugovor sa Evroligašem.

Poznat i kao fantastičan šuter za tri poena ( sa 107 trojki najbolji u španskom prvenstvu, uz rekord od 10 trojki protiv Kahasola), Din će se odlično uklopiti u igru koju forsira Garsija Renenses Aito - puo trčanja i šuteva.

Pored Mursije, igrao je za italijanske klubove, Andjeliko Bielu i Kazale Monferato, kao i moskovski Dinamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Novo Sport Video Menu