Nova vest
Košarka

Subota, 15.11.2008.

01:02

Šermadini u Panatinaikosu

Gruzijac Giorgi Šermadini potpisao je ugovor sa atinskim Panatinaikosom i imaće pravo da debituje već na utakmici narednog kola Evrolige.

Izvor: B92, www.euroleague.net

Autor:B92, www.euroleague.net

Default images

Šermadini, visok 216 centimetara, ima 19 godina i važi za jednog od najtalentovanijih evropskih košarkaša a impresivna statistika iz gruzijskog prvenstva (33,5 poena, 18,4 skokova po utakmici) i pored toga što mu je prethodni tim završio sa skorom 6-24 preporučila ga je Željku Obradoviću.

"Panatinaikos nije klub koji potpisuje ugovor sa igračem za kojeg nije siguran da može da igra tamo. ovo je za mene i velika čast i sjajna prilika," rekao je Gruzijac za sajt www.euroleague.net, "Kada sam počinjao, pre tri godine, nisam mogao ni da zamislim da ću biti član ovakve ekipe, najbolje u Evropi. Potrudiću se da pokažem da imam potencijal a Željko Obradović će proceniti kada ću biti spreman da izađem na parket."

Šemardini neće na parket tokom vikenda ali će biti registrovan za meč u Poljskoj u petom kolu Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu