Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.01.2024.

19:50

Kompanija "MaxBet" generalni sponzor SD Crvena zvezda

Sportsko društvo Crvena zvezda i kompanija "MaxBet" potpisali su u Zvezdinom pres centru Ugovor o generalnom sponzorstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Kompanija
Foto: SD Crvena zvezda

Ugovor o generalnom sponzorstvu, koje će trajati tri godine, potpisali su Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda i Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije "MaxBet".

"Sponzorstvo je vredno 400.000 evra godišnje, na tri godine. Mnogo toga smo obećali u maju 2022. godine kada smo došli na čelo Sportskog društva, mnogo toga i ispunili. Nadam se da ćemo ovim potpisom obezbediti još dugo godina uspešnog rada i dobrih rezultata", istakao je Terzić.

Generalni dirketor komapnije "MaxBet" Savo Bakmaz nije krio zadovoljstvo zbog saradnje sa Crvenom zvezdom.

"Želimo da pružimo podršku razvoju domaćeg sporta i da ujedno obeležimo novu eru poslovanja „MaxBet“-a u sklopu kompanije „Flutter International“ – svetskog lidera u oblasti klađenja i igara na sreću. Ovo je istorijski trenutak za sve nas, imajući u vidu da Sportsko društvo Crvena zvezda po prvi put ima generalnog sponzora, što predstavlja veliki korak napred za srpski sport. Crvena zvezda nije samo sportsko društvo, već simbol ponosa i identiteta brojnih generacija. Njihova istorija bogata je uspesima i titulama koje su donele beskrajnu radost simpatizerima kluba i inspirisali našu omladinu da se profesionalno bave sportom širom Srbije. Naša podrška, osim u finansijskom smislu, ogledaće se i kroz aktivno učešće u programima i inicijativama koje promovišu sportsku kulturu i sportski duh",
rekao je Bakmaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu