Nova vest
Fudbal

Subota, 30.09.2023.

17:06

Alegri: Fudbal nije matematička jednačina

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri odgovorio je svom kolegi iz Milana Stefanu Pioliju, koji je svrstao tim iz Torina među favorite za titulu.

Izvor: B92

Autor:B92

Alegri: Fudbal nije matematička jednačina
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Alegri je istakao da "fudbal nije matematička jednačina".


"Sadašnji pogled na šampionat ne znači mnogo, čak i ako nam to što smo među prva četiri tima omogućava da radimo mirno",
rekao je Alegri na konferenciji za novinare uoči meča protiv Atalante.

Juventus je trenutno treći na tabeli Serije A, odmah iza Intera i Milana, a Pioli je juče izjavio da su crno-beli iz Torina favoriti za Skudeto jer ove sezone ne igraju evropska takmičenja.

"Naš cilj je da završimo među prva četiri tima, sa željom da postignemo velike stvari... Napredujemo, ali fudbal nije matematička jednačina. To što ne igramo u Evropi ove sezone ne znači da smo automatski favoriti. To pokazuje i ono što se dešavalo prethodnih sezona", istakao je Alegri.

Juventus će sutra gostovati Atalanti, u sedmom kolu Serije A, a Alegri je najavio da neće moći da računa na pomoć srpskog napadača Dušana Vlahovića koji ima problema sa leđima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu