Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.12.2018.

13:04

Radonjić na izlaznim vratima Marseja

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić mogao bi da napusti francuski Olimpik iz Marseja, prenose nemački mediji.

Izvor: LN

Autor: LN

Radonjić na izlaznim vratima Marseja
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Za Radonjićeve usluge zainteresovan je nemački prvoligaš Štutgart, koji na polusezoni, u januarskom prelaznom roku, želi da osveži svoje redove.

Štutgart je na polusezoni 16. na tabeli sa samo 14 osvojenih bodova u 17 odigranih mečeva.

Radonjić je u redove Marseja došao letos, nakon što je izborio Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, koja ga je prepustila Francuzima za oko 12 miliona evra. Ipak, Radonjić nije zadovoljio Rudija Garsiju, koji bi mogao da ga pošalje u Bundesligu.

Krilni napadač je u Marseju zabeležio samo pet nastupa ove sezone i ni na jednom meču nije ostavio bitniji trag, a sada Štutgart navodno Marseju nudi osam miliona evra za Srbina.

Štutgartu je ovo drugi pokušaj da dođe do Radonjića, za kojeg je bio zainteresovan dok je igrao u Zvezdi. Tada nije došlo do dogovora jer je Zvezda odlučila da Nemanju proda Marseju, ali je on izgleda ostao na radaru Nemaca.

S obzirom da Radonjić ugovor sa Marsejom imao do 2023, vrlo je moguće da se on u Štutgart preseli na pozajmnicu do kraja sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu