Petak, 04.03.2022.

16:30

Heroj ili kriminalac?

Kejn Velaskez, čuveni MMA borac,uhapšen je zbog pokušaja ubistva.

Izvor: SN

Heroj ili kriminalac?
Foto: Profimedia

Kako smo preneli pre nekoliko dana, kalifornijska policija je uhapsila nekadašnjeg UFC šampiona teške kategorije Kejna Velaskeza.

On se tereti za pokušaj ubistva, a ukupno je optužen za šest tačaka.

Kako navode američki mediji, Kejn Velaskez je preko 11 milja jurio automobil koji je na kraju sustigao i izgurao sa puta, pa je vatrenim oružjem ispalio nekoliko hitaca.

Ciljanu osobu jeste pogodio, ali je povređen i otac napadnutog muškarca. Verovatno se pitate šta se dogodilo, pa bolje da vam što pre otkrijemo.

Napadnuti muškarac je radio u jednom vrtiću i "preko 100 puta" seksualno napastvovao decu, među kojom je bio i neimenovani rođak Kejna Velaskeza, a nije javljeno tačno u kom su srodstvu.

Na društvenim mrežama su ljudi uglavnom pružili podršku Kejnu Velaskezu, rekavši da je samo uradio ono što bi svako priča da bi u toj situaciji, dok su drugi ipak mišljenja da za to treba da odgovara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: