Četvrtak, 30.12.2021.

15:48

Samo u seriji "Besa" na TV Prva: Lov na Dardana; "E zbog toga će te ..."

Dardan Beriša, moćni harizmatični vođa klana na čiji mig u prvoj sezoni serije "Besa" padaju glave, od lovca je postao lovina, I to zahvaljujući svom sinu.

Izvor: B92

Samo u seriji
Foto: Sergej Radović

Kada je pobegao iz zatvora uz pomoć poslednjeg vernog saradnika Ise, Dardan se sklonio u malo selo iznad Skadarskog jezera.

O njemu tamo brine samo mlada Isina rođaka Drita.

Dritonu nije trebalo mnogo da uhvati Isu u laži i pokuša da sazna gde mu se otac krije. Ali neka prijateljstva ostaju odana do samog kraja.

Pre nego što će svoju odanost I iskrenost platiti životom, Isa u potresnoj sceni govori Dritonu: "To što si bez odobrenja preuzeo klan, to bi ti oprostio jer si Beriša, ali to što si prvi Beriša koji je pogazio besu, e zbog toga će te…" I sledi metak.
Foto. Sergej Radoviæ
Driton po lokaciji Dardanovog telefona već zna gde mu se otac nalazi.

Isa mu više nije potreban da bi slušao njegove osude.

Dardan ni ne sluti da se obruč oko njega steže.

Driton i Petrit kreću u lov na njega, a da li će sin ubiti oca, ili će otac kazniti sina jer je pogazio njegovu besu, ili sledi nešto još neočekivanije, saznaćemo u finalnoj epizodi druge sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: