Kultura

Utorak, 19.02.2008.

17:47

Zakletva

Orginalni naziv: Eastern Promises
Režiser: Dejvid Kronenberg / David Cronenberg
Uloge: Vigo Mortensen / Vigo Mortensen, Naomi Vots / Naomi Watts, Vensan Kasel / Vincent Cassel, Armin Miler-Štal / Armin Mueller-Stahl Nagrade:

Izvor: B92

Default images

Ruska tinejdžerka hitno biva prebačena u londonsku bolnicu kad joj počnu porođajni bolovi. Iako babica Ana Hitrova uspeva da porodi zdravu bebu, majka umire, ali s njom ne umiru i tajne.

Iza mlade Ruskinje ostao je dnevnik.

Rešena da novorođenče stigne do prave porodice, Ana pokušava da čita dnevnik i oktriva u njemu karticu za lokalni restoran.

Odlazi tamo i upoznaje vlasnika Semjona, koji nudi da prevede dnevnik. Ali Semjon nije ono za šta se predstavlja i Ana ubrzo počne da se pribojava da je dete u velikoj opasnosti. Semjon priznaje da dnevnik sadrži informacije o njegovom sinu Kirilu zbog kojih mladić može da dospe u zatvor uprkos tome što je Kiril dobra osoba. I dok se istina razotkriva, a Ana počinje da veruje da Kiril i njegov vozač žele da naude bebi, razvija se paklena oluja koja preti da ih sve proguta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: