Utorak, 14.09.1999.

23:56

Pocela podela bonova za struju

Izvor: B92

Default images
Podela bonova za struju penzionerima pocela je u utorak u Beogradu i Vojvodini i trajace u naredne dve nedelje, izjavio je republicki ministar za rad, boracka i socijalna pitanja Tomislav Milenkovic. Na konferenciji za novinare Milenkovic je objasnio da oni penzioneri koji ne zele da uzmu bonove, to »ne moraju da urade«. U tom slucaju Fond za penziono i invalidsko osiguranje i dalje ce im dugovati tri penzije koje ce im u istom iznosu biti isplacene »kada se za to steknu uslovi«, rekao je Milenkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: