Ponedeljak, 31.08.2009.

13:47

Kvirija ne učestvuje u organizaciji

Kvirija centar saopštio je da napušta organizaciju Povorke ponosa najavljene za 20. septembar u Beogradu.

Izvor: Beta

Default images

U saopštenju Kvirija centra navodi se da ta organizacija za odbranu prava homoseksualaca podržava ideju organizovanja Povorke ponosa, ali da neće učestvovati u njenom organizovanju, jer ta akcija "nema kulturni i umetnički sadržaj".

"Razlog ovakve odluke je činjenica da Kvirija centar već godinama svoje aktivnosti bazira na povezivanje medija, pop kulture, aktivizma i politike, a odsustvo kulturng i umetničkog sadržaja sa ovogodišnje Povorke ponosa ne pruža mogućnost našeg dubljeg angažmana u okviru ove manifestacije", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: