Petak, 25.01.2019.

22:23

Tahiri: Albanija da ne daje zemlju za veliku Srbiju

Bivša ministraka u vladi tzv.Kosova Edita Tahiri komenatrisala je za albansku TV ABC news postavljenje Genta Čakaja na mesto ministra spoljnih poslova Albanije.

Izvor: Tanjug

Tahiri: Albanija da ne daje zemlju za veliku Srbiju
Foto: Gettyimages

Međutim, ona je zapravo kritikovala premijera Edija Ramu jer se, kako kaže, nije eksplicitno izjasnio protiv ideje o promeni granica.

"Albanci ne bi trebalo da daju svoju zemlju kako bi se stvorila Velika Srbija", kaže Tahiri, dodajući da je ideja o promeni granica loša.

Ona je postavljanje Čakaja okarakterisala kao "Ramina đavolska posla".

"Kandidatura Čakaja je Ramina đavolska igra. Nije problem u Čakaju, nego u Raminom stavu. Ideja o promeni granica je je opasna za sve Albance", smatra Tahiri.

"Rama treba da zauzme jasan stav o promeni granica", dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: