Utorak, 24.01.2023.

20:36

"Kids" droga među đacima. Stiglo upozorenje, jača je od ekstazija FOTO

U jednoj školskoj Viber grupi, učiteljica je upozorila roditelje da se u školama pojavila droga koja je lako dostupna đacima.

Izvor: B92

Foto: depositphoto/photographee.eu

Kako je upozorila učiteljica, droga se prodaje se po vrlo pristupačnim cenama.

"Dragi roditelji, htela sam da vas obavestim da su se pojavile na tržištu psihoaktivne supstance koje su lako dostupne učenicima. Jedna je u obliku žvake, poznatija kao 'Kids' droga, efekat počinje nakon 15 minuta i jači je od ekstazija, a tragovi skrivanja su posebna zamka za roditelje i zaposlene u školi, jer je umotana kao pakovanje žvaka", navela je učiteljica i dodala:

"Druga je tzv. 'Snus' čist nikotin u prahu koji se pakuje u malim vrećicama čaja i on se sisa ili šmrče. Veoma je jeftin, kesica košta od 100 do 150 dinara. Molim vas da sa decom porazgovarate o ovome, da budu obazrivi da im neko ne 'podvali' žvaku", zaključila je učiteljica.
Privatna arhiva/b92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Povlačimo vojsku

Američka vojska trebalo bi da završi u nedelju povlačenje celokupnog američkog osoblja iz nigerske vazdušne baze 101 u glavnom gradu zemlje Nijameju.

21:28

5.7.2024.

1 d

Podeli: