Svet

Ponedeljak, 11.09.2023.

09:44

Poznati lanac saopštio dobre vesti: "Konačno"

Kaufland je uspeo da okonča spor oko cene sa diseldorfskom kompanijom Henkel i dogovorili su nove cene.

Izvor: Fenix-magazin/MD

Poznati lanac saopštio dobre vesti:
Foto: shutterstock, Andriiii

"Spor je konačno došao do kraja", saopštio je Kaufland.

Tako će kupci Kauflanda ponovo kupovati Henkelove proizvode, koji uključuju proizvode popularnih brendova kao što su Pril, Persil, Pervoll, Spee i Sidolin.

Kaufland je objavio vest o uspešno rešenom sporu, koju je preneo portal Lebensmittel Zeitung.

Ova vest će sigurno razveseliti mnoge kupce koji mesecima nisu mogli da pronađu Henkelove proizvode. Ne samo u Nemačkoj, već na mnogim mestima širom Evrope.

Spor sa Henkelom doveo je do gubitka tržišnog udela Kauflanda, uključujući grupu proizvoda za deterdžente i sredstva za čišćenje. Mnogi kupci supermarketa imaju veliko poverenje u Henkelove tradicionalne brendove i stoga su nastavili da ih kupuju u Reve, Edeka i pre svega u drogerijama.

Strukture cena nisu usklađene samo sa Henkelom. Kaufland je postigao dogovor i sa britanskom kompanijom Unilever. Velika grupa uključuje brendove kao što su Knorr, Axe, Coral, Dove i Rexona..

Kupci u Kauflandu sada mogu da očekuju pune police i za ove brendove, piše Feniks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gasi se nakon 334 godine

Kompanija "Gasthaus Schlössle" pravi sopstveno pivo od 1690. godine, što je čini jednom od najstarijih pivara u Bavarskoj. Ali, s proizvodnjom će biti gotovo krajem decembra.

14:56

21.9.2024.

1 d

Podeli: