Svet

Nedelja, 12.06.2022.

11:10

Mekdonalds u Rusiji preimenovan u "Ukusno i tačka"

Prvih 15 restorana bivšeg lanca "Mekdonalds" ponovo je otvoreno u Moskvi i Moskovskoj oblasti pod novim imenom "Ukusno i tačka", javlja dopisnik RIA Novosti.

Izvor: Tanjug

Mekdonalds u Rusiji preimenovan u
Foto: flamsy/Shutterstock

"Zadovoljstvo mi je što mogu da predstavim naše novo ime 'Ukusno i tačka'", rekao je generalni direktor ove kompanije u Rusiji Oleg Parojev.

Prema njegovim rečima, sutra će u Rusiji biti otvoreno još 50 restorana, a do kraja juna oko 200.

Zasad, posetiocima "Ukusno i tačka" neće biti dostupan potpun meni.

Parojev je to objasnio logističkim poteškoćama, kao i činjenicom da se restorani otvaraju u rekordnom roku. Neke poznate stavke neće biti u novom meniju - "Big mek" i "Mekfluri".

"To je zato što ova imena, ovi brendovi, njihov izgled i tehnologija proizvodnje imaju veoma direktnu vezu sa brendom ''Mekdonaldsa''. Ali želim da obećam da ćemo u vrlo bliskoj budućnosti imati dostojne zamene za ove proizvode, za koje sam siguran, naši potrošači ceniti i voleti", rekao je izvršni direktor.

Pored toga, dodao je, potrebna je promena pakovanja nekih proizvoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kinezi preuzeli nemačku kompaniju

Kineski dobavljač električnih komponenti Luxshare preuzeo je nemačkog proizvođača automobilskih delova Leoni. Za većinski udeo u nemačkoj kompaniji platio je 320 miliona evra.

14:57

18.9.2024.

13 h

Podeli: