Srbija

Četvrtak, 16.11.2023.

10:12

Vučić danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana.

Izvor: Tanjug

Vučić danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana
Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Na ceremoniji koja počinje u 17 sati učestvovaće i predsednik Vlade Republike Severne Makedonije Dimitar Kovačevski, predsednik Crne Gore Jakov Milatović i predsednik italijanske regije Veneto Luka Zaja.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Severne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Današnji dan je posvećen profesionalnim kupcima i zvanicama, a od petka do nedelje, kada se sajam zatvara, biće otvoren i za građanstvo, najavili su organizatori.

Sajam će ove godine okupiti više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija, i to iz više od 28 zemalja što je duplo više izlagača nego lane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kinezi preuzeli nemačku kompaniju

Kineski dobavljač električnih komponenti Luxshare preuzeo je nemačkog proizvođača automobilskih delova Leoni. Za većinski udeo u nemačkoj kompaniji platio je 320 miliona evra.

14:57

18.9.2024.

11 h

Podeli: