Srbija

Petak, 02.10.2015.

15:07

Tigar očarao svet, svi nose njegove čizme

Kompanija Tigar a.d. zaštitnom obućom u vrednosti od 4.700.000 evra snabdeva armije skandinavskih zemalja i vatrogasne jedinice u Hongkongu.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Freeimages.com

Očekivana i ugovorena vrednost realizacije obuće je vredna od 4.700.000 evra ili 117.000 pari obuće, a tu vrstu obuće vrhunskog kvaliteta i dizajna kompanije Tigar prepoznali su i kupci iz Zapadne Evrope, Skandinavije, Azije i Amerike, saopštila je ta kompanija.

Prema rečima izvršnog direktora za komercijalu i marketing Tigra a.d. Branislava Ćurića, inostranim tržištima pripada 75 odsto realizacije Tigrovih proizvoda.

On je podsetio da od 2013. kompanija Tigar odgovara na visoke zahteve tendera nabavke vojnih čizama specijalne namene estonske, švedske i finske armije.

Kompanija Tigar lansirala je i novu kolekciju modne i dečje gumene obuće za prve kišne dane, a kako ističu proizvođači, domaće gumene čizme koje su izrađene od visokokvalitetnih materijala u skladu su s definisanim ekološkim standardima, spoj su bezbednosti, mode i tradicije.

"Ovih dana ulazimo u projekat razvoja i komercijalizacije čizama s motivima pirotskog ćilima u saradnji sa udruženjem Damsko srce, što će biti dva brenda u jednom", rekla je marketinška menadžerka Tigra Danijela Aleksov.

U akciji "Najbolje iz Srbije", Tigar obuća je ove godine dobila nagradu u kategoriji najbolji robni brend, čime je potvrdila osmodecenijsku tradiciju, kvalitet i originalnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Svet

Okreću leđa Rusiji: "Amerika nas je upozorila"

Nakon upozorenja iz SAD Turska je proteklih nedelja radila na prilagođavanju svog carinskog sistema kako bi blokirala izvoz nekoliko desetina kategorija robe američkog porekla u Rusiju, potvrdila su tri neimenovana izvora sa direktnim saznanjima o ovom pitanju

22:04

22.10.2024.

22 h

Podeli: