Srbija

Utorak, 21.07.2015.

13:39

Ceo region leteće Er Srbijom do SAD

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je da krajem ove, ili u prvom kvartalu sledeće godine mogu da se očekuju direktni letovi ka SAD.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

"Kada će doći do tih letova, ne zavisi od tehničke spremnosti naše aviokompanije i aerodroma, jer su oni spremni, nego od tržišnih uslova", precizirala je Mihajlović u izjavi novinarima u Skupštini Srbije.

"Inače Srbija bi u tom smislu bila jedina država u ovom delu Evrope koja ima direktne letove za SAD i onda bi putnici iz ostalih zemalja gravitirali ka našem aerodromu, što bi ekonomski bilo takođe dobro za Srbiju", ocenila je Mihajlović.

Danas je pred poslanicima Skupštine Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa SAD koji je, kako je objasnila Mihajlović, uslov da bi mogli da se planiraju direktni letovi ka SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

222 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Svet

Okreću leđa Rusiji: "Amerika nas je upozorila"

Nakon upozorenja iz SAD Turska je proteklih nedelja radila na prilagođavanju svog carinskog sistema kako bi blokirala izvoz nekoliko desetina kategorija robe američkog porekla u Rusiju, potvrdila su tri neimenovana izvora sa direktnim saznanjima o ovom pitanju

22:04

22.10.2024.

22 h

Podeli: