Automobili

Ponedeljak, 02.07.2012.

08:59

Galerija: Lancia Flavia kabriolet

Lancia Flavia kabriolet imala je pemijeru na sajmu automobila u Ženevi 2012. godine. U međuvremenu, počela je i prodaja na odabranim tržištima nekih evropskih zemalja, a Lancia nam je predstavila novi model kroz set promotivnih fotografija.

Izvor: B92

Default images

Ako vam ovaj automobil izgleda poznato, to je zato što Flavia kabriolet predstavlja evropsku varijantu modela Chrysler 200 Convertible, sa Lancia značkom na maski hladnjaka.

Stilske razlike između dva modela gotovo i da ne postoje, izuzimajući blago redizajniranu masku hladnjaka, hromiranu izduvnu cev i 18 inčne aluminijumske točkove.
U unutrašnjosti, Flavia kabriolet opremljena je kožnim sedištima sa ugrađenim grejačima i detaljima izvedenim u crnom viskokosjajnom finišu.

Kupci ovog automobila mogu da uživaju u Boston Acoustics ozvučenju i multimedijalnom sistemu sa GPS navigacijom i bluetooth konekcijom.
Ispod haube nalazi se 2.4 litarski šetvorocilindrični benzinski motor sa 170 ks i sa 220 Nm obrtnog momenta.

Motor je uparen sa šestostepenim automatskim menjačem, a snaga se prenosi na prednje točkove.
Lancia Flavia kabriolet trenutno je dostupna u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Švedskoj i još nekim zemljama Evrope.

Više fotografija modela Lancia Flavia kabriolet možete pogledati u našoj Galeriji.

Pročitajte o novim modelima Lancia automobila koji su nedavno predstavljeni i na našem tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Odlučeno: "Zbogom vinogradi"

Francuska, najveći svetski proizvođač vina, obezbedila je sredstva Evropske unije u iznosu od 120 miliona evra za uklanjanje svojih vinograda zbog slabije globalne potražnje za vinom.

19:10

4.10.2024.

1 d

Podeli: